2ο CSR Business Brunch

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας το 2ο CSR Business Brunch για τα μέλη του Κυπριακού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Cyprus).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Δρ. Αλέξανδρος Αντωναράς, έκανε ένα σύντομο απολογισμό των μέχρι σήμερα δράσεων του Δικτύου, καθώς και αναφέρθηκε σε μελλοντικές δράσεις και ενέργειες που προγραμματίζονται για το άμεσο μέλλον.

Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση του Θεσμού Βραβείων και Συλλογής Καλών Πρακτικών ΕΚΕ, όπως επίσης και παρουσίαση του Συστήματος Διάγνωσης και Διαχείρισης της Εταιρικής Υπευθυνότητας, (Maturity Integration Assessment Tool – MIA Tool). Παράλληλα ανακοινώθηκε η απόφαση για εκπόνηση του Οδηγού Εταιρικού Εθελοντισμού, ο οποίος θα παρουσιαστεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση του Δικτύου.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε ανοικτή συζήτηση στην οποία ανταλλάχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν εισηγήσεις για τις υφιστάμενες και τις μελλοντικές δράσεις του Συνδέσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Επίτροπός Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκη καθώς και αντιπροσωπεία της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης (ΓΔ ΕΠΣΑ)

25/10/2018