Συνέδριο: Στρατηγική Σκέψη για τη Διαχείριση της Διαφορετικότητας και της Ένταξης στον Εργασιακό Χώρο

Το Κυπριακό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Cyprus), σε συνεργασία με το Center for Social Innovation διοργανώνουν συνέδριο με θέμα «Στρατηγική Σκέψη για τη Διαχείριση της Διαφορετικότητας και της Ένταξης στον Εργασιακό Χώρο», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019, και ώρες 10:00 – 13:00, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) (Λεωφόρος Ακροπόλεως 2 & Γλαύκου, 2000 Στρόβολος, Λευκωσία).

Το συνέδριο θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν το σχέδιο DIMAIN (Strategic Thinking on Diversity Management and Inclusion at the Workplace) και τον εθνικό χάρτη ποικιλομορφίας της Κύπρου και να συζητήσουν περαιτέρω τις ευκαιρίες δέσμευσης μέσω ενός ευρέος και υψηλού επιπέδου δικτύου εμπειρογνωμόνων και ειδικών. Η ατζέντα θα περιλαμβάνει μια κεντρική ομιλία, παρουσίαση του έργου DIMAIN και του Εθνικού Χάρτη Διαφορετικότητας, πρακτικές πληροφορίες, πρακτικές συμβουλές και διαδραστικές συνεδρίες.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο έγγραφο, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες και Δήλωση Συμμετοχής
Πρόγραμμα Συνεδρίου

11/09/2019