Κοπή Βασιλόπιττας για τα Μέλη του CSR Cyprus και απονομή των πρώτων πιστοποιητικών Chief Sustainability Officer (CSO) Professional στην Κύπρο

Πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2020, η εκδήλωση για Κοπή της Βασιλόπιττας για τα Μέλη του Κυπριακού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Cyprus). Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στη Λευκωσία .

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Δρ. Αντώνης Ζορπάς, Επίκουρος Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Χημικής Μηχανικής και Μηχανικής Αειφορίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο Δρ. Ζορπάς έδωσε ομιλία με θέμα «Κυκλική Οικονομία σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο».

Στη συνέχεια, επιδόθηκαν στους επιτυχόντες του Σεμιναρίου Chief Sustainability Officer (CSO) Professional τα πιστοποιητικά επιτυχίας, τα πρώτα που δίνονται στην Κύπρο. Την απονομή έκανε η εισηγήτρια του Σεμιναρίου κα Αγλαΐα Ντίλη. Το εν λόγω σεμινάριο, είχε επιχορηγηθεί από το CSR Cyprus για τα Μέλη του, σε συνεργασία με το Sustainability Knowledge Group και πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2019. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα Κλέλια Βασιλείου, ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ, κος Μιχάλης Αντωνίου και ο Αντιπρύτανης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου, καθηγητής Γιάννης Μανωλόπουλος. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την Κοπή της Βασιλόπιττας και με εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων Μελών του CSR Cyprus.

29/01/2020