ΜΤΝ Κύπρου

Η ΜΤΝ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παροχείς στην Κύπρο. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και καινοτόμες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Η εταιρεία διαθέτει σήμερα το πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο στην Κύπρο. Με εξελιγμένο δίκτυο οπτικών ινών και το μεγαλύτερο 4G δίκτυο στην Κύπρο, οι συνδρομητές της ΜΤΝ απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στην επικοινωνία.

Η ΜΤΝ απασχολεί στελεχιακό δυναμικό πέραν των 400 επαγγελματιών με πείρα και γνώση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Παράλληλα διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης, με 17 καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

Η ΜΤΝ Κύπρου ανήκει στη Monaco Telecom. Η Monaco Telecom είναι ο αποκλειστικός παροχέας τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό και μέλος της NJJ Holding, του ομίλου εταιρειών τηλεπικοινωνιών ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ευρώπη και αποτελείται από παροχείς που πρωταγωνιστούν στις αγορές τους στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, την Ιρλανδία, το Μονακό και την Κύπρο.

Λίγα λόγια για ΕΚΕ:

Η ΜΤΝ πιστή στη δέσμευσή της να δίνει πάντα περισσότερα, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, επικεντρώνοντας την δράση της στους τομείς ψηφιακής εκπαίδευσης, κοινωνικής στήριξης και περιβάλλοντος.

Οι δράσεις ΕΚΕ της εταιρείας ποικίλουν, όμως το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ετήσιο εθελοντικό πρόγραμμα «21 Ημέρες Φροντίδας και Προσφοράς» καθώς επίσης στις δύο εκπαιδευτικές εφαρμογές iWhiz και ΜΤΝ Read. Το πρόγραμμα «21 Ημέρες Φροντίδας και Προσφοράς» πραγματοποιείται κάθε χρόνο από 1 – 21 Ιουνίου όπου για 21 συνεχόμενες ημέρες, το προσωπικό της ΜΤΝ εργάζεται εθελοντικά για ένα κοινωφελή σκοπό.

Η εκπαιδευτική εφαρμογή iWhiz απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 12 – 16 χρονών προσφέροντας ταυτόχρονα ψυχαγωγία και εκπαίδευση αφού αποτελείται από ερωτήσεις για την ασφάλεια στο διαδίκτυο καθώς και ερωτήσεις γενικών γνώσεων σχετικές με την ύλη της πληροφορικής. Οι μαθητές μπορούν να μαζέψουν βαθμούς τόσο για το εαυτό τους όσο και για το σχολείο τους αφού μέσω της εφαρμογής μπορούν να διαγωνιστούν και να προκαλέσουν άλλα παιδιά δίνοντας τους την δυνατότητα να διεκδικήσουν δώρα. Η εφαρμογή ΜΤΝ Read είναι μια ψηφιακή βιβλιοθήκη που προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 50 βιβλία καλύπτοντας της ύλη για μαθητές της Δ’ τάξης του δημοτικού μέχρι και την Γ’ τάξη του γυμνασίου.

Επίσης από το 2015 η Εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ISO14001 που αφορά στο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Στέλεχος Επικοινωνίας

Μάρλεν Μιχαήλ
Communication and PR Senior Manager

Τηλέφωνο: 96969351
Email: marlen.michael@mtn.com

Διεύθυνση: Κέννεντυ 87, 1077 - Λευκωσία
 

Ιστοσελίδα