Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ

Η Εθνική Τράπεζα, η παλαιότερη Τράπεζα στην Ελλάδα, έχει εδραιωμένη παρουσία στην Κύπρο από το 1910 και ήταν πρωτοπόρος στη δημιουργία ενός υγιούς τραπεζικού κλάδου στο νησί. Το 1994, ο Όμιλος ίδρυσε θυγατρική εταιρεία την ΕΤΕ (Κύπρου) Λτδ, η οποία είναι εγγεγραμμένη ως Κυπριακή Τράπεζα και εποπτεύεται και ρυθμίζεται από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Η ΕΤΕ (Κύπρου) Λτδ, προσφέρει ένα πλήρες φάσμα τραπεζικών, χρηματοοικονομικών και επενδυτικών υπηρεσιών.

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου), έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού.  Επιδεικνύει το διαχρονικό της ενδιαφέρον και την ευαισθησία της σε ότι αφορά το σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, την ανάπτυξη της κοινωνίας, τη διάσωση και τη διαφύλαξη του πολιτισμού του τόπου μας. Κατά το 2016 ανέλαβε πρωτοβουλίες και εφάρμοσε σειρά κοινωνικών προσφορών, συμβάλλοντας έτσι στην πρόοδο και την ευημερία της κοινωνίας:  

  • Χορήγησε τον Διαγωνισμό Μαθητικού Δοκιμίου της Ελληνικής Πρεσβείας, προσφέροντας χρηματικό έπαθλο στους διακριθέντες μαθητές.
  • Συμμετείχε ως Χρυσός Χορηγός, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η KPMG με θέμα ”The 1ST Crowdfunding Conference in Cyprus”.
  • Συμμετείχε ως Χορηγός στις εκδηλώσεις – συναυλίες του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Μικροί Εθελοντές» με απώτερο σκοπό τη συλλογή χρημάτων για στήριξη οικογενειών με παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.
  • Χορήγησε το Παγκύπριο Συνέδριο με θέμα τον Αυτισμό και συμμετείχε ενεργά σε εκστρατείες ενημέρωσης του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό «LIGHT IT BLUE».
  • Προέβη σε χρηματικές εισφορές προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Καταπολέμηση της Μάστιγας της Πείνας, τον Παγκύπριο Αντιλευχαιμικό Σύνδεσμο «ΖΩΗ», τον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων, τον Παγκύπριο Αντιναρκωτικό Σύνδεσμο, το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ, την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών, το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής, την UNICEF, καθώς και το Πολιτιστικό εργαστήρι Αγίων Ομολογητών
  • Διοργάνωσε Αιμοδοσία μεταξύ των μελών του Προσωπικού της, προωθώντας έτσι, την εθελοντική προσφορά του Προσωπικού της Τράπεζας προς τον συνάνθρωπό του.
  • Διέθεσε δωρεάν την αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, διαλέξεων κοινωνικού, οικονομικού και πολιτιστικού περιεχομένου καθώς επίσης και για εκδηλώσεις φιλανθρωπικού έργου.
  • Αντί Χριστουγεννιάτικων δώρων και καρτών, στήριξε Φιλανθρωπικά Ιδρύματα, είτε με εισφορές, είτε αγοράζοντας είδη, που διέθεταν προς πώληση.
Στέλεχος Επικοινωνίας

Χριστίνα Ρουσουνίδου

Λεφω. Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 15,1065 ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Τηλ.: 00357 22 840120
Φαξ: 00357 22 840010

Email: croussounides@nbg.com.cy / mdoffice@nbg.com.cy
 

Ιστοσελίδα